Arkiv for aktuelle saker

Litteraturuka 2017 Programforsidebilde. Grafikk

Programmet for Litteraturuka er klart

Fra 6.-12. november arrangeres Litteraturuka i Vestfold for 20. gang, med hele 70 litteraturarrangementer spredt over hele fylket. Nå er programmet tilgjengelig på nett og i bibliotekene.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Eldre par med bøker foran peis. Foto

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Bøker til boksalg

Boksalg

Nå er det boksalg på biblioteket, du finner bøker for alle aldre og en hel masse cder. Prisen er kr 20 for voksenbøker, kr 10 for barnebøker og kr 10 for en cd. Stikk innom oss og fyll opp bokhylla!

Jente med nettbrett

eBokBib

Lån ebøker fra bibliotekene i Vestfold med appen eBokBib!

PressReader logo

PressReader

Hent dagens aviser på biblioteket med appen PressReader!